T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / ERDEMLİ - Pınarbaşı Şehit Polis Bayram Göde Ortaokulu

Pınarbaşı Şehit Polis Bayram Göde Ortaokulu

Telefon
03245774087
Belgegeçer
0
WEB
https://erdemlipinarbasiortaokulu.meb.k12.tr
Adres
güney kültür mah. pınarbaşı köyü erdemli / mersin
Vizyon
Yenilikçi ve özgüveni yüksek bireylerin yetişebileceği doğal, bütüncül ve öğrenci merkezli bir öğrenme ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin her birine bireysel yeteneklerini göz önünde bulundurarak maharetli öğretmenlerimizin elleriyle kaliteli eğitim imkanı sunmak, aldıkları bu eğitim desteğiyle de doğru kararlar verebilen, ahlaklı, başarılı ve toplumun geneline katkı sağlayacak kendine güvenen bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.
Başarılar
OKULUMUZ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA AÇILMIŞTIR. İLK MEZUNLARIN 2013 YILINDA 10 ÖĞRENCİ OLARAK VERMİŞTİR. SBS SINAVINA 10 ÖĞRENCİ GİRMİŞ VE BAŞARI TABLOSU ŞU ŞEKİLDEDİR. 1 ÖĞRENCİ KARAMAN(ERMENEK) FEN LİSESİ - 2 ÖĞRENCİ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ - 1 ÖĞRENCİ SAGLIK MESLEK LİSESİ RADYOLOJİ BÖLÜMÜNÜ - 1 ÖĞRENCİ ANADOLU LİSESİNİ - 3 ÖĞRENCİ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİNİ -2 ÖĞRENCİ MESLEK LİSESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANINI KAZANMIŞTIR.
Öğretmen :8
Öğrenci :59
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler
08:30 İLE 15:05 ARASI
Isınma
BÜTÜN ODALAR VE SINIFLAR KILİMA SİSTEMİ İLE ISINMAKTADIR.
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
OKULUMUZA ULAŞIM MERSİN´DEN 30 DAKİKADA BİR KALKAN ELVANLI KOP. MİNÜBÜSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.ERDEMLİ İLÇESİNDEN İSE SAAT TE BİR KALKAN PINAR KOP. MİNÜBÜSLERİ İLE YAPILMAKTADIR. AYRICA ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR ŞAHSİ OTOLARİ İLE GELİP GİTMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ ERDEMLİ İLÇESİNE BAĞLI MERKEZİ BİR KÖY DURUMUNDA OLAN PINARBAŞI KÖYÜ SINIRLARI İÇİNDE YER ALMAKTADIR.KÖY HALKI ÇİFTÇİLİKLE UĞRAŞMAKTA OLUP LİMON YETİŞTİRİCİLİĞİ YAPILMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İL MERKEZİNE 32 KM UZAKLIKTADIR. ERDEMLİ İLÇESİNE İSE 16 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILMAKTADIR.ÜSTÜ AÇIK ETRAFI TEL İLE ÇEVRİLİ SAHAMIZ BULUNMAKTADIR. İÇERİSİNDE VOLEYBOL VE BASKET SAHASI VARDIR. HER SENE İL VE İLÇE GENELİNDE YAPILAN TURNUVALARA KATILIM GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMU 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI ETKİNLERİNE KATILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
Yazdır